Distributiecentrum PostNL Roeselare verhuist naar grotere vestiging in Ardooie

© (gf)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

PostNL breidt de capaciteit flink uit in België. In Roeselare willen ze verdubbelen qua grootte, waardoor een verhuizing naar een nieuwe vestiging in Ardooie noodzakelijk is.

PostNL beschikt over zes distributiecentra in België die nu goed zijn voor een totale oppervlakte van 44.000 vierkante meter. De voorbije weken werd de capaciteit verhoogd met 11.000 vierkante meter om de groei op te vangen.

De capaciteit van de centra in Wommelgem, Namen, Roeselare, Vilvoorde, Sint-Niklaas en Sint-Truiden werd hierdoor uitgebreid met 11.000 vierkante meter.

De capaciteit van het depot in Roeselare verdubbelde, waardoor het diende te verhuizen naar een nieuwe locatie in Ardooie.

“De uitbreiding van onze distributiecentra is een investering in de toekomst. Kleding, boodschappen, tuinmeubelen, ook de Belg houdt van online winkelen en dus zet de groei in de e-commerce zich door,” zegt Rudy Van Rillaer, Managing Director PostNL België.

“Dankzij deze uitbreiding zijn we klaar om deze toekomstige groei op te vangen. Vanuit onze zes distributiecentra, in oppervlakte even groot als 9 voetbalvelden, bedienen we heel België.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier