Dirk Dupont vervangt Leopold Dekeyser als voorzitter van Unizo Kortrijk

Op 1 januari 2015 vindt bij Unizo Kortrijk een voorzitterswissel plaats: Dirk Dupont neemt de plaats in van Leopold Dekeyser

Dirk Dupont

.

Eind 2012 nam Leopold Dekeyser van Think Urban de uitdaging aan om Rudolf Scherpereel als voorzitter op te volgen. Scherpereel kon die functie namelijk niet meer invullen omdat hij voor N-VA schepen van Economie werd bij stad Kortrijk. Twee jaar later geeft hij op zijn beurt de fakkel door.

Dirk Dupont vervangt Leopold Dekeyser als voorzitter van Unizo Kortrijk

Leopold Dekeyser

“Als ondernemer moet je je engageren, maar je moet ook een bedijf runnen. Een bedrijf dat intussen een team van vier mensen is geworden en ook voortdurend moet vernieuwen. In september volgen we een master na master en wordt het te veel. Bovendien heb ik ook een gezin en voor hen wil ik tijd maken. Ik heb beloofd om dat te doen en die belofte wil ik houden.”

Leopold Dekeyser en Dirk Dupont wisselen bij het bestuur van Unizo Kortrijk van stoel: Dirk wordt voorzitter, Leopold ondervoorzitter. “Onder leiding van Dirk zal het werk van de voorbije twee jaar worden verder gezet, daarvan ben ik overtuigd”, aldus nog Leopold Dekeyser.

Dirk Dupont woont in Bellegem en is een bekende Kortrijkzaan. Zo is hij de oprichter van Duponts Kookboetiek, die dit jaar 30 jaar bestaan en intussen word geleid door dochter Sarah.

(AXV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.