Het voorakkoord werd bereikt in de nacht van maandag op dinsdag. Dinsdagnamiddag zijn personeelsvergaderingen gepland in de verschillende vestigingen. In de komende dagen zullen dan stemmingen plaatsvinden door het personeel.

In de vestiging in Zwevegem komt het volgens Decavele voor de eerste keer tot naakte ontslagen. "Dat ligt er erg moeilijk. In het verleden werden herstructureringen er steeds opgelost door mensen met brugpensioen te sturen of door ze te herplaatsen in het bedrijf."

Ook nu zou voor een aantal mensen bij Bekaert SWT (het vroegere brugpensioen, nvdr.) aangevraagd worden. Volgens de vakbondsman zijn er ook afscheidspremies voorzien en mogelijkheden voor vrijwillig vertrek.

(BELGA)

Het voorakkoord werd bereikt in de nacht van maandag op dinsdag. Dinsdagnamiddag zijn personeelsvergaderingen gepland in de verschillende vestigingen. In de komende dagen zullen dan stemmingen plaatsvinden door het personeel.In de vestiging in Zwevegem komt het volgens Decavele voor de eerste keer tot naakte ontslagen. "Dat ligt er erg moeilijk. In het verleden werden herstructureringen er steeds opgelost door mensen met brugpensioen te sturen of door ze te herplaatsen in het bedrijf."Ook nu zou voor een aantal mensen bij Bekaert SWT (het vroegere brugpensioen, nvdr.) aangevraagd worden. Volgens de vakbondsman zijn er ook afscheidspremies voorzien en mogelijkheden voor vrijwillig vertrek.(BELGA)