Tom Sintobin, zaakvoerder van het bekende café De Koornmarkt, is initiatiefnemer van het concept en wordt ondersteund door Frederic Boulez, salesverantwoordelijke bij Brouwerij Van Honsebrouck.

Tijdens de zomer van 2017 kon je in de organgerie van het statige kasteelpark al iets drinken, nu willen Tom en Frederic er een sterk uitgebouwd concept neerpoten. "We kiezen opnieuw voor een rustige pop-upbar", legt het duo uit. "De deuren openen op zaterdag 19 mei en we blijven de hele zomer op post. Eventueel zelfs tot in september, maar dat zal van de weergoden afhangen."

Den Hof is in mei en juni elke vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11 uur tot zonsondergang geopend. Tijdens juli en augustus kan je er elke dag terecht. "In mei en juni kunnen bedrijven Den Hof trouwens afhuren voor privé-evenementen en in juni zijn alle dames meer dan welkom om hier te komen genieten, terwijl hun mannen naar het WK voetbal kijken", knipogen Tom en Frederic.

Jong en oud is er welkom, klinkt het. "Iedereen is bij ons welkom om in een rustig kader te genieten van de zomerzon en het prachtige kasteelpark. Ook het stadsbestuur is tevreden dat er opnieuw een horecaproject aan het Blauwhuis neerstrijkt."

Tijdens de Dag van het Park op zondag 27 mei wil Den Hof een eerste keer alle registers open trekken. "In juni zullen we onder andere de eerste maatjes en eerste mosselen promoten en in juli en augustus plannen we elke dinsdag een gezellig terrasconcert. We voorzien ook enkele springkastelen voor de kinderen en die zullen tweewekelijks vervangen worden. Zo blijven we ook voor de kleinsten aandacht hebben." Er komen ook twee petanquevelden, een nagelblok, een kubbspel en elke zondag vindt er een familiebarbecue plaats. "Naast de gewone drankkaart zal je in Den Hof ook tal van heerlijke cocktails en een uitgebreide wijnkaart aantreffen."

Het terras zal plaats bieden aan een 120-tal mensen. "Om de hongerigen te spijzen, bieden we ook een kleine kaart aan met tapas en enkele pasta's. Komende zomer moet Den Hof dé pleisterplaats worden voor iedereen."

Maandag 7 mei organiseren de initiatiefnemers van 17 tot 19 uur alvast een eerste jobdag in het kasteelpark zelf.

Tom Sintobin, zaakvoerder van het bekende café De Koornmarkt, is initiatiefnemer van het concept en wordt ondersteund door Frederic Boulez, salesverantwoordelijke bij Brouwerij Van Honsebrouck.Tijdens de zomer van 2017 kon je in de organgerie van het statige kasteelpark al iets drinken, nu willen Tom en Frederic er een sterk uitgebouwd concept neerpoten. "We kiezen opnieuw voor een rustige pop-upbar", legt het duo uit. "De deuren openen op zaterdag 19 mei en we blijven de hele zomer op post. Eventueel zelfs tot in september, maar dat zal van de weergoden afhangen."Den Hof is in mei en juni elke vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11 uur tot zonsondergang geopend. Tijdens juli en augustus kan je er elke dag terecht. "In mei en juni kunnen bedrijven Den Hof trouwens afhuren voor privé-evenementen en in juni zijn alle dames meer dan welkom om hier te komen genieten, terwijl hun mannen naar het WK voetbal kijken", knipogen Tom en Frederic. Jong en oud is er welkom, klinkt het. "Iedereen is bij ons welkom om in een rustig kader te genieten van de zomerzon en het prachtige kasteelpark. Ook het stadsbestuur is tevreden dat er opnieuw een horecaproject aan het Blauwhuis neerstrijkt."Tijdens de Dag van het Park op zondag 27 mei wil Den Hof een eerste keer alle registers open trekken. "In juni zullen we onder andere de eerste maatjes en eerste mosselen promoten en in juli en augustus plannen we elke dinsdag een gezellig terrasconcert. We voorzien ook enkele springkastelen voor de kinderen en die zullen tweewekelijks vervangen worden. Zo blijven we ook voor de kleinsten aandacht hebben." Er komen ook twee petanquevelden, een nagelblok, een kubbspel en elke zondag vindt er een familiebarbecue plaats. "Naast de gewone drankkaart zal je in Den Hof ook tal van heerlijke cocktails en een uitgebreide wijnkaart aantreffen."Het terras zal plaats bieden aan een 120-tal mensen. "Om de hongerigen te spijzen, bieden we ook een kleine kaart aan met tapas en enkele pasta's. Komende zomer moet Den Hof dé pleisterplaats worden voor iedereen."Maandag 7 mei organiseren de initiatiefnemers van 17 tot 19 uur alvast een eerste jobdag in het kasteelpark zelf.