Delta Light uit Moorsele opent showroom in Colombia

Delta Light, een familiebedrijf en multinational, opende zopas een showroom annex distributiecentrum in de Colombiaanse hoofdstad Bogota.

Het platform is belangrijk omdat heel de Zuid-Amerikaanse markt beleverd zal worden. Dit continent wordt als een echte groeimarkt bestempeld. Via een netwerk met lokale partners probeert Delta Light een belangrijk deel van de koek naar zich toe te halen.

Het nieuwe bijhuis in Bogota werd geopend tijdens een Belgische handelsmissie onder leiding van prinses Astrid en de nieuwe staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem. Delta Light werd in 1989 gesticht door Paul Ameloot en is vandaag in de tweede generatie een vooraanstaande en innovatieve speler op de markt van de architecturale verlichting. Daarbij ligt de focus op design en technologie.

Delta Light heeft zijn hoofdkantoor in Wevelgem, waar 250 mensen werken en waar volop geïnvesteerd (20 miljoen euro) wordt in de uitbreiding van de logistieke capaciteit. De producten vinden hun weg naar 120 landen in de wereld via een netwerk van een twintigtal buitenlandse filialen, waaronder nu ook in Colombia.

(KC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.