‘De Sterre’ in Kuurne is en blijft een echt volkscafé

Kevin Cosaert behoudt het volkse karakter van 'De Sterre'. (foto BRU) © BRU
Redactie KW

Het nieuwe gezicht van café ‘De Sterre’, dat vanaf vrijdagmorgen 23 augustus om 10 uur opnieuw de deuren opent, is Kevin Cosaert (29) die opgroeide in Kortrijk en al vanaf zijn 13de horeca-ervaring opdeed. Aan het volkse karakter dat café ‘De (nieuwe) Sterre’ vroeger uitstraalde wil Kevin niet raken.

“Ik hoorde dat klanten vrezen dat de sfeer, het volkse karakter en de gezelligheid verdwenen zouden zijn door mijn komst”, reageert Kevin. “Maar niets is minder waar. Zowel het café als het bovengelegen woongedeelte kregen wel een volledige opfrisbeurt om alles nog wat gezelliger te maken en een nieuwe frisse uitstraling te geven. Daarnaast willen we ook je bezoek aantrekkelijker maken door de klassieke snacks aan te vullen met een broodplank. Je kan kiezen uit diverse soorten paté, waaronder Ezelspaté.”

“Vanaf oktober tot eind maart bieden we ook dagelijks verse soep aan. Je kan ook vogelpik en biljart spelen en maandelijks wordt ook het bier van de maand voorgesteld.” Kevin ontdekte zijn nieuwe horecazaak eerder per toeval tijdens het voorbijrijden.

‘De Sterre’ beschikt over een buitenterras en een eigen privé parking en zal iedere dag open zijn vanaf 10 uur. Wie tijdens het openingsweekend van 23, 24 en 25 augustus langskomt in ‘De Sterre’, gelegen in de Brugsesteenweg 250, krijgt een gratis consumptie. (BRU)