https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

De Praktijk: antwoorden voor kind, jongere en gezin in Ingelmunster

Het team van De Praktijk met van onder naar boven Dora Verhalle, Liliana Lakatosova, Céline Vanhaerens, Sara Pollet en Hanne Demuyzere. (foto FODI) © FODI
Redactie KW

Op kermiszondag 26 september ben je vanaf 15 uur welkom in De Praktijk, een multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen, jongeren en gezinnen, in de Oostrozebekestraat 114. Je kan er ervaren wat ze er allemaal doen.

Vanuit haar eigen praktijk Enigma Coach merkte creatief coach Sara Pollet dat ze heel vaak mensen moest doorsturen om hen de gepaste zorg te kunnen bieden. Ze dacht bij zichzelf: “Hoe fijn zou het zijn als je op één plaats een antwoord kan vinden op tal van vragen. Durven dromen en deze omzetten in daden gaven het idee van De Praktijk vorm. Het prachtige, warme huiselijke pand, werd omgebouwd tot een toegankelijke praktijk waar iedereen welkom is. Zo werden de eerste stappen gezet om met meerdere disciplines vanuit hetzelfde pand te werken.”

Antwoord

De Praktijk in de Oostrozebekestraat 114 biedt een antwoord op de vele hulpvragen waar kinderen, jongeren en gezinnen vaak mee worstelen. Zij kunnen bij De Praktijk terecht voor onder andere psychologische begeleiding, weerbaarheidstraining, kinderkine, creatieve coaching, studiebegeleiding, studiekeuzebegeleiding en groepstrajecten. Ouders kunnen ook in De Praktijk terecht met opvoedingsvragen, ruime ondersteuning of net een individueel traject op maat. Er zijn oudercursussen, een plusgroepwerking, typ10 lesjes, kinderkampen, Rots&Water-training, lezingen en nog zoveel meer. Ook volwassenen kunnen in De Praktijk terecht voor psychologische begeleiding, relatietherapie, weerbaarheidscoaching en loopbaanbegeleiding door een erkende loopbaancoach.

In De Praktijk werken volgende personen: Hanne Demuyzere (weerbaarheidscoach), Sara Pollet (opvoedingscoach), Céline Vanhaerens (klinisch psycholoog), Liliana Lakatosova (klinisch psycholoog en psychotherapeut in opleiding) en Dora Verhalle (kinderkinesitherapeut). Naar aanleiding van de opening van het nieuwe pand gooien de dames op kermiszondag 26 september de deuren open voor het grote publiek.

Ben je nieuwsgierig naar wie ze zijn en wat ze doen? Kom dan zeker kennismaken met dit team. De dag zelf kan je workshops meevolgen en zo zelf ervaren wat ze allemaal doen.

(Patrick D.)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.