David Selen opent La Boutique in K in Kortrijk

Op maandag 1 februari opent David Selen (44) een nieuwe delicatessenzaak in Kortrijk. David, beter bekend als eigenaar van Improviste in Waregem, treft op dit moment nog de laatste voorbereidingen voor zijn nieuw project. “Met veel passie en een enorm groot verlangen kijken we er naar uit om La Boutique te openen”, geeft David mee.

David Selen keert terug naar Kortrijk.© GF
David Selen keert terug naar Kortrijk.© GF

La Boutique wordt een unieke winkel in de K in Kortrijk. “In onze winkel zal je een ruim assortiment van verse streekproducten uit verschillende landen terugvinden”, vertelt David. “Zo verkopen we er bijvoorbeeld vis, oesters, kaviaar, olijfolie, specerijen, wijnen en nog veel meer.” Daarnaast zal je er ook leuk en praktisch keukenmateriaal kunnen kopen zoals messen, glazen en borden.

Takeaway

In La Boutique zal je ook huisbereide takeawaygerechten kunnen bestellen. “De takeaway zal dezelfde zijn als in Improviste in Waregem, maar dan voor mensen uit Kortrijk. Wie bijvoorbeeld zin heeft in verse kreeft of een pasta met scampi’s, kan dat tot 24 uur op voorhand bij La Boutique bestellen”, vertelt David enthousiast.

Bestellen kan ook door mailen naar selen.david@gmail.com of door een privébericht te sturen naar de Instagrampagina La Boutique by David Selen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.