Citymesh wint de Data News Award for Mobile Innovator van 2020

Mitch De Geest. © (Foto GF)
Redactie KW

Op donderdag 24 mei werd Citymesh aangekondigd als winnaar van de Data News Award for Mobile Innovator van 2020. Deze award wordt gegeven aan een bedrijf die de mogelijkheden van mobiele netwerken en digitale technologieën ten volle benut en daarbij steeds innoveert.

Mitch De Geest, CEO van Citymesh, reageert enthousiast: “Wij streven ernaar om disruptief te zijn in de markt van Mobiele Private Netwerken. Dit ondersteunt onze ambitie om de vierde mobiele operator te worden met een focus op de B2B markt.”

Citymesh maakt van connectiviteit een echte kunst. We plannen, installeren, onderhouden al meer dan tien jaar performante netwerken in België. We bieden naast onze netwerken ook complementaire innovatieve oplossingen aan. Onze netwerken en oplossingen zijn steeds op maat gemaakt van de wensen en noden van onze klant. Citymesh combineert deze gerichte aanpak met verregaande innovatie en blijft alert voor komende veranderingen.

We realiseren een smart-infrastructuur in verschillende sectoren en nichemarkten door middel van een combinatie van wifi, 4G, 5G, slimme sensoren en datavisualisatie. Zo ondersteunen we vandaag meer dan 50 steden, tientallen expohallen, de Belgische spoorwegen en meer dan 200 events.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.