Chez Koen serveert steak à volonté tijdens de Week van de steak-friet

Op de foto herkennen we de kok Asen Rashkov en maître d'hôtel Elisabeth Kepanowski bij Chez Koen. © TVK
Tom Vanderghinste
Tom Vanderghinste Medewerker KW

Sinds donderdag 10 oktober tot 17 oktober 2019 organiseert Vlam voor de derde keer op rij samen met de Waalse collega’s van Apaq-W de Week van de steak-friet. “We maken er dit jaar nog een groter evenement van, maak dus zeker een afspraak bij een van de winnaars”, raadt Vlam aan.

Deelnemende horecazaken die zich wilden registreren hadden tot 27 september de tijd om hun leukste en origineelste acties rond die week aan te melden. Voor de provincie West-Vlaanderen werd Chez Koen geselecteerd als deelnemer met meest originele voorstel: steak à volonté met frietjes. “We willen quality time op en rond de tafel brengen met een stukje rundsvlees van bij ons terwijl men gezellig samen is met vrienden of familie”, verduidelijkt Liliane Driesen, woordvoerder van Vlam.

Goed doel

Ook de zaakvoerder Koen Neirinck is enthousiast over het concept. “We zijn blij dat de steak onder de aandacht wordt gebracht. Voor de gelegenheid serveren wij dus steak à volonté en dat tot en met 17 oktober. Een deel van de opbrengst wordt ook geschonken aan de Warmste Week. Zo willen we onze klanten extra verwennen een steentje bijdragen aan het goede doel.” Wie van dit aanbod wil profiteren kan terecht bij Chez Koen Kortrijk in de Zwevegemstraat 65 of bij Chez Koen Wervik op het Sint-Maartensplein.

De consumentenwedstrijd vindt plaats tijdens Week van de Steak-Friet van 10 tot 17 oktober op de website van Radio 2 en tijdens het programma ‘Tussen Pot en Pinte’ op zondag 13 oktober tussen 13 uur en 16 uur.