"Ik hou er van nieuwe gerechten te ontwikkelen en maak hiervoor het liefst gebruik van de plaatselijke streekproducten zoals bijvoorbeeld onze Veurnse bieren, waaronder het Veurns Boeteling- en Sporkinbie...

"Ik hou er van nieuwe gerechten te ontwikkelen en maak hiervoor het liefst gebruik van de plaatselijke streekproducten zoals bijvoorbeeld onze Veurnse bieren, waaronder het Veurns Boeteling- en Sporkinbier en het Veurns Potjesvlees. Zo maakte ik al unieke patés met Boetelingbier en 't Veurn'Artje, een artisanaal vleesbroodje op grootmoeders wijze met Sporkinbier", vertelt Kim Van Acker, uitbaatster en Chef van de zaak.Potjesvleeskroket"In de potjesvleeskroket zitten alle ingrediënten, zoals kip, kalf, konijn, citroensap, azijn en witte wijn, van ons welgekende 'Veurns Potjesvlees', ook het 'Potjesvlees van de Westhoek' genaamd. Deze kroket is een groot succes. Zelfs bij de jeugd en zelfs mensen die zeker geen 'potjesvleesliefhebbers' zijn, of dit tot nu niet waren, vindt de kroket en bijgevolg het potjesvlees de nodige populariteit", glundert Kim. "De Veurnse Potjesvleeskroket bestaat als grote kroket, die kan dienen als voor- of hoofdgerecht, en als kleintje bolletjes die uitstekend passen als hapje."(CCV)