https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Charlotte Martens van Coiffure Elégance nieuwe Ambassadeur van Oudenburg

Charlotte Martens is Ambassadeur van Oudenburg voor ikkooplokaal. “Een titel die ik met trots zal dragen.”©Laurette Ingelbrecht
Charlotte Martens is Ambassadeur van Oudenburg voor ikkooplokaal. “Een titel die ik met trots zal dragen.”©Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht Medewerker KW

Voor de tweede keer konden klanten via de campagne www.ikkooplokaal.be de Ambassadeur van Oudenburg kiezen. Na fruit- en groentezaak Lode en Heidi gaat de titel nu naar Charlotte Martens van Coiffure Elégance.

Charlotte Martens (36) volgde in de Maricolen in Brugge eerst een opleiding bio-esthetiek en deed er daarna nog haartooi bij. “Ik was enkele jaren aan de slag in een bekende kapperszaak in Oostende waar ik veel bijleerde en ook al vlug zelfstandig werkte. Ook volgde ik veel bijkomende opleidingen.”

Maar het ondernemerschap zat al lang in het bloed van Charlotte en in 2009 startte ze haar eigen zaak, Coiffure Elégance, in de Westkerksestraat. “De eerste maanden werkte ik alleen, maar al vlug kon ik iemand aannemen om te helpen in het kapsalon. Nu heb ik al een hele tijd een vast team met Britt en Tine”, vertelt Charlotte Martens, getrouwd met Bart Crombez en mama van Feline en Nora.

Mooie bekroning

Dat ze nu verkozen is als Ambassadeur van Oudenburg voor ikkooplokaal, stemt haar uitermate blij. “Een mooie bekroning voor mijn werk en een hart onder de riem na de moeilijke periode. De voorbije 15 maanden moesten we immers drie keer sluiten. Ik ben mijn klanten heel dankbaar en wil hen verder in de watten leggen”, stelt Charlotte. “Deze titel zal ik met trots dragen. Ook zal ik iedereen als ambassadeur motiveren om echt lokaal te kopen, om onze plaatselijke handelaars te steunen.” (LIN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.