Charline en Steven openen The HorseShop langs Torhoutsesteenweg

Charline Roelandt startte samen met haar partner en ondernemer Steen Deduytsche The HorseShop in het pand waar vroeger kinderwinkel Knuffel huisde.© BC
Charline Roelandt startte samen met haar partner en ondernemer Steen Deduytsche The HorseShop in het pand waar vroeger kinderwinkel Knuffel huisde.© BC

Charline Roelandt en Steven Deduytsche openden net voor de jaarwisseling The HorseShop. “Het idee was oorspronkelijk om een modelijn in paardenkleren voor jongens te lanceren. Maar omdat we tijdens onze zoektocht op nog meer hiaten botsten, kozen we ervoor om een exclusieve paardenspeciaalzaak te openen”, aldus de zaakvoerders.

In het pand langs de Torhoutsesteenweg waar vroeger kinderwinkel Knuffel huisde, heeft The HorseShop zijn deuren geopend. De zaakvoerders zijn Charline Roelandt en haar partner, ondernemer Steven Deduytsche.

Charline heeft een jarenlange ervaring als ruiter en de grote liefde voor paarden gaf ze ook door haar aan haar kinderen. Haar oudste zoon Maurice De Jonghe (14) rijdt ondertussen zelf paard op nationaal niveau. “Steven is actief in de modebranche. Ons oorspronkelijke plan was eigenlijk om een modelijn op te starten voor jongens. Want uit onze ervaringen met Maurice weten we dat er weinig modieuze paardenkleding voor jongens te vinden is. Het aanbod voor meisjes is veel groter en mooier”, begint Charline.

Ontmoetingsplaats

“Tijdens onze zoektocht botsten we op nog meer hiaten en zo groeide het idee om een exclusieve paardenspeciaalzaak op te starten. Hier in Zedelgem vonden we het ideale pand daarvoor.”

The HorseShop wil een unieke shopbeleving bieden aan alle liefhebbers van de paardensport. “Iedereen kan hier terecht, van starter tot professioneel ruiter. Ons gamma is echt zeer uitgebreid en als de klant iets zoekt wat wij hier niet hebben, helpen we hem graag vooruit met advies. Voorts willen we van The HorseShop een ontmoetingsplaats maken. We hebben een bar, maar we wachten nog tot de coronamaatregelen versoepelen vooraleer we die kunnen openen. Later willen we ook workshops organiseren. En de kledinglijn die komt er sowieso ook nog”, besluit Charline.

The HorseShop heeft voorts ook nog een leuke, exclusief gamma voor honden in huis. (BC)

www.thshop.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier