Charlie’s Drinks & Tapas doet klassieke Lauwse cafetaria vergeten

Charlotte Neirynck in haar nieuwe zaak. © foto WO
Redactie KW

Een smaakvol interieur, hippe decoratie en een kaart die niet hoeft onder te doen voor de betere zaken in de grootsteden. Toch bevindt Charlie’s Drinks & Tapas zich niet op de Lauwse markt of in een winkelstraat.

Charlotte Neirynck (27) koos voor de nieuwe sporthal van Lauwe als uitvalsbasis. “Noem ons absoluut geen cafetaria”, klinkt het met een knipoog. Samen met een nieuw epicentrum van sport, begon ook de zoektocht naar een invulling voor de recreatieve ruimte, iets waar Charlotte geen seconde over twijfelde. “Ik was aan de slag als vertegenwoordiger voor het merk Ice Tea, dus ik kende de wereld van de horeca wel een beetje.”

De gedurfde stap, van een stabiele baan naar een leven achter de toog. Maar het is een stap die de Lauwse met het volste vertrouwen neemt. “Ik ben altijd al een bezige bij geweest. Mijn vakantiejobs waren altijd in eet- of drinkgelegenheden. Mijn vrienden en familie schrokken dan ook niet toen ik besloot Charlie’s Drinks & Tapas op te starten.”

Streekbieren en tapas

Het resultaat is een mooie zaak die vooral dankzij de exclusieve kaart moet scoren. “We hebben een mooi aanbod van streekbieren die bijna allemaal uit de brede regio komen. Ook is er een uiterst verfijnde kaart voor de mensen die een hapje willen eten. Onze tapas zijn dan weer onze specialiteit: heerlijke hapjes op een stijlvolle manier gebracht, ideaal voor mensen die bijvoorbeeld hun kinderen aan de sporthal afzetten en hier een gezellig moment willen spenderen. Charlie’s Drinks & Tapas is alles behalve een cafetaria!” (CLL)

Info: Charlie’s Drinks & Tapas is elke dag open vanaf 16 uur, op zondag zijn de deuren dicht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier