Celine Verbrugghe van Kiekeboe is tofste winkelbediende van Roeselare

© Stefaan Beel
Peter Soete

Tijdens het Weekend van de Klant werd ook de ‘tofste winkelbediende van Roeselare’ in de bloemen gezet. Celine Verbrugghe van modejuwelen Kiekeboe werd door Unizo en het stadsbestuur verrast en mag zich een jaar lang tofste winkelbediende noemen.

Meer dan 2.500 mensen hebben online een stem uitgebracht op één van de vijf kandidaten voor de tofste winkelbediende van Roeselare. Brian Vanlerberghe (Bellis), Celine Verbrugghe (Kiekeboe), Valentijn Vanhoegaerden (Lab9), Tine Martin (Mania-K) en Gilles Sierens (Gastro Henri) waren de vijf kandidaten.

“Tot mijn pensioen”

Celine Verbrugghe won de titel. Zij kreeg in Kiekeboe, de zaak van modejuwelen waar ze werkt in de Roeselaarse Oostraat, bezoek van stadsbestuur en Unizo. De totaal verraste Celine werd overladen met zoenen en geschenken. Ook de aanwezige BV Tania Dexters applaudisseerde hard mee.

“Natuurlijk ben ik zeer aangenaam verrast”, reageerde de ‘tofste winkelbediende’ Celine. “Dat is meteen een stimulans om verder te doen zoals ik bezig ben. Ik doe mijn job ontzettend graag en ik denk wel dat ik dit verder doe tot mijn pensioen.” (lacht). “Dat is inderdaad nog heel lang maar dat geeft wel duidelijk aan hoe graag ik mijn job doe.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier