Captains of printing maakte de beste kalender van de Benelux

Het relatiegeschenk, een agenda-kalender voor 2015,is beloond met de gouden medaille van de Benelux & de gouden medaille door de beroepsfederatie.


Donderdag 26 maart mochten Stefaan Fieuws & Lieven Latré als vertegenwoordigers van Captains of Printing de award gaan afhalen in ’s Hertogenbosch. De kalender viel enorm in de smaak bij de klanten en daarom nam Captains of Printing deel aan de gerenommeerde Benelux Kalenderwedstrijd.

Johan Vercuysse & Stefaan Moeyaert van Captains of Printing : “Met dit staaltje wilden we tonen wat wij met onze drukkerijen kunnen. Per maand drukten we volgens een andere methode, het materiaal waarop we drukten was telkens verschillend. Ook het concept, de lay-out, de volledige prepress en de afwerking gebeurde in eigen huis in samenwerking met het KASK (School of Arts Gent onder begeleiding van Ronny Duquenne). Het resultaat is een kunstwerkje waarmee we onze enorme waaier druktechnieken etaleren. De achterliggende boodschap is eenvoudig: wat of hoe je ook wil drukken… bij ons kan het net dat ietsje meer zijn! De bekroning is dan ook een flinke opsteker voor Captains of Printing.”

(GS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.