Bruynooghe Koffie gaat back to the roots met conceptstore in Kortrijk

Redactie KW

Bruynooghe Koffie is al sinds 1935 een gevestigde waarde bij de West-Vlaamse koffiedrinkers. Het begon 85 jaar geleden in Kortrijk, waar de allereerste koffiebranderij van Bruynooghe gevestigd was. Binnenkort is de cirkel helemaal rond: vanaf november vestigt Bruynooghe zich tijdelijk opnieuw in Kortrijk met een gloednieuwe conceptstore!

Je kan er producten uit het Bruynooghe-assortiment kopen, zoals bonen en gemalen koffie, koffiepads en -filters, sierblikken en gestreepte kopjes. In aanloop naar de feestdagen worden er ook exclusieve koffiegeschenken verkocht om familie en vrienden te verrassen.

Daarnaast zal je Bruynooghe Koffie coronaveilig kunnen proeven volgens de traditionele receptuur, want sinds de oprichting werd er niets veranderd aan de unieke en geliefde Bruynooghe-blend. De hypermoderne processen hebben de smaak van Bruynooghe-koffie doorheen de jaren verfijnd om zo het allerbeste uit de koffieboon te halen.

Nieuwe webshop

Begin dit jaar onderging Bruynooghe een volledige rebranding. Sinds enkele maanden prijken de rood-witte streepjes in de supermarkt én online! Op de nieuwe webshop kan je als particulier voor het eerst Bruynooghe-koffie bestellen voor thuis.

Bruynooghe verbindt generaties en brengt jong en oud samen om te genieten van iets waar geen leeftijd op staat. Met een interactieve Instagram wall wil de conceptstore ook de jongere doelgroep warm maken voor deze unieke koffiebeleving.

De Bruynooghe conceptstore opent op 2 november in Shoppingcenter K in Kortrijk (gelijkvloers). De koffie staat klaar van 14 tot 18 uur en in het weekend vanaf 10 uur. Info: www.bruynooghe.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier