Doe inspiratie op voor je (ver)bouwplannen op BouwXpo in Kortrijk Xpo

BouwXpo bundelt drie dagen lang de belangrijkste aanbieders/specialisten uit de branche onder één dak. © BouwXpo
Redactie KW

Wie bouwplannen heeft, een woning wil kopen of renoveren, of zijn woning energiezuinig wil maken, kan weer naar BouwXpo in Kortrijk Xpo voor de nodige info en inspiratie.

De beurs vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 november in Hal 1 van Kortrijk Xpo. BouwXpo bundelt gedurende drie dagen opnieuw de belangrijkste aanbieders/specialisten uit de branche onder één dak: van woningbouwbedrijven, makelaars en interieurbedrijven tot producenten, verdelers en installateurs van (ver)bouwmaterialen, -producten en -diensten en dit in de ruimste zin van het woord.

Gratis toegang

De toegangsprijs voor bezoek wordt geschrapt. Je bezoek is dus gratis, ongeacht de dag of het tijdstip van jouw bezoek.

Dankzij versoepelde maatregelen en een sterk hygiëneprotocol vindt de beurs veilig en in zijn vertrouwde vorm plaats. Op dit moment zijn er geen covid-maatregelen meer van toepassing op beurzen. Geen maatregelen betekent dat er geen beperkingen zijn inzake mondmaskers, social distancing en horeca noch CST-controle. Indien geen social distancing kan gewaarborgd worden wordt een mondmasker wel nog steeds aanbevolen.

Op Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 november in Kortrijk Xpo – Hal 1, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk. Op voorhand registreren is niet verplicht. Info en openingsuren: www.bouwxpo.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier