Bjorn en Natasha willen huiselijke sfeer behouden in ‘t Rebbeke

Bjorn Feys en Natascha Vandenbulcke zijn de nieuwe uitbaters van 't Rebbeke in de Molentjesstraat. (foto EDB)
Els Deleu
Els Deleu Medewerker KW

Bjorn Feys (35) en Natascha Vandenbulcke (42) zijn de nieuwe uitbaters van ‘t Rebbeke in Kooigem. Je kan er onder meer genieten van gerechten die op het haardvuur klaargemaakt worden.

Natascha Vandenbulcke wilde al langer iets doen in de horeca. Dat er net in haar geboortedorp Kooigem een zaak vrijkwam, was mooi meegenomen. Natascha is nog maar zeven jaar weg uit Kooigem. Ze woont nu met haar partner Bjorn Feys – papa van twee kinderen – in Harelbeke. Ook Bjorns vader is van Kooigem afkomstig.

Bjorn en Natascha stonden nog samen in de zaal van’t Klokhof als flexijobbers. Natascha nam ooit een jaar loopbaanonderbreking om in Tenerife in de horeca te gaan werken. Ze staat ook in ‘t Rebbeke in de keuken. Bjorn doet de bar en de zaal. Daar bakt hij ribbetjes, brochetten, côte à l’os en scampi’s op het vuur. In ‘t Rebbeke kan je ook vol-au-vent, stoofvlees of spaghetti krijgen.

“Er is niets veranderd, we willen de huiselijke sfeer behouden”, zegt het koppel. De zaak werd geopend op 3 juli, rekening houdend met de coronamaatregelen. Maar daardoor kunnen Bjorn en Natascha er wel geleidelijk aan inrollen. “We zijn op vrijdag, zaterdag en zondag ‘s middags open vanaf 11.45 uur en op vrijdag en zaterdag kan je er ook ‘s avonds eten. Op zaterdagnamiddag kan je koffie met een stukje taart krijgen. Natascha blijft in CM in Kortrijk werken. Ze is daar al 20 jaar aan de slag. Ook Bjorn houdt zijn werk als trein mecanicien bij NMBS. (EDB)

‘t Rebbeke, Molentjesstraat 22 in Kooigem – reserveren oprebbekekooigem@gmail.com of via 0484 75 01 10.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier