Bissegems bedrijf Malysse overgenomen door CleanLease nv

© EDB
Els Deleu
Els Deleu Medewerker KW

CleanLease nv nam Malysse groep uit Bissegem, een specialist in textielverzorging over. CleanLease en Malysse kijken beiden terug op een lange geschiedenis in het verhuren en beheren van kwaliteitstextiel aan bedrijven, instellingen en particulieren. Hun afnemers zijn actief in de zorg, recreatie en in de publieke sector.

Met de combinatie CleanLease en Malysse moet een gezonde en sterke onderneming ontstaan in textielverzorging- en logistiek om zo een voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en optimalisering van kosten te kunnen leveren“, klinkt het bij de overname. Samen beschikken de twee bedrijven over 1.000 medewerkers verspreid over negen vestigingen, goed voor een omzet van ongeveer 65 miljoen euro in België.

“Samen krijgen CleanLeas en Malysse betere mogelijkheden om structureel te investeren in modernisering en in de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten voor onze klanten”, luidt het bij Dirk Holvoet, ceo CleanLease België. “We krijgen door de overname niet enkel het samengaan van kennis en ervering maar ook een betere landelijke dekkingsgraad. Daardoor kunnen we aan onze klanten duurzame logistieke oplossingen bieden.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier