Bieke Debrabandere uit Koolskamp start met een eigen strijkdienst

Bieke Debrabandere maakt van haar hobby, strijken, nu haar hoofdberoep. (foto JCR)©JOKE COUVREUR
Bieke Debrabandere maakt van haar hobby, strijken, nu haar hoofdberoep. (foto JCR)©JOKE COUVREUR
Jan Maeseele
Jan Maeseele Medewerker KW

Wie geen zin heeft om zelf de strijk te doen, kan voortaan terecht bij strijkdienst Bieke in de Rodenbachstraat.

Bieke Debrabandere is afkomstig uit Waregem. Twee jaar geleden kwam ze in Koolskamp wonen, op de wijk Heuvelhove. Bieke is de echtgenote van Brecht Caryn en samen hebben ze twee kindjes: Amilia (2) en Jack (1). Ze volgde een opleiding als zorgkundige, maar begon te werken in de verkoop. “Na de geboorte van mijn twee kindjes was de combinatie van dit werk en mijn gezin te zwaar. Als verkoopster ben je immers weinig thuis”, aldus Bieke, die besliste om thuis met een strijkatelier te starten.

hoofdberoep

“In tegenstelling tot vele anderen vind ik strijken een leuke bezigheid. Ik heb er dan ook mijn hoofdberoep van gemaakt. En omdat ik de job thuis kan uitoefenen, is dit perfect combineerbaar met mijn taak als jonge moeder. Meteen bied ik aan zoveel huismoeders en huismannen de kans op meer quality time door hun strijk over te nemen. Het lijkt misschien raar, maar ik geniet van een volle mand gestreken was. Dat genot wil ik nu delen met mijn klanten.”

Bieke werkt van thuis uit in de Rodenbachstraat 7. Indien nodig kan Bieke de strijk afhalen aan huis en terugbrengen. Bij wijze van kennismaking biedt ze aan nieuwe klanten een strijkbeurt van één uur gratis aan. Normaal kost een strijkbeurt van een uur één dienstencheque, die bovendien een fiscaal voordeel opbrengt. (JM)

Info: Strijkdienst Bieke is te bereiken via 0468 46 31 42 of strijkdienst.bieke@homail.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier