Beperkte inboedel KSV Roeselare – van bekers tot ledboarding – gaat in de openbare verkoop

Het faillissement van KSV Roeselare wordt verder afgehandeld en de openbare verkoop van de beperkte inboedel van de voetbalvereniging in een logische volgende stap. Curator Yves François verwacht ook geen mega-opbrengst. “Enkele duizenden euro’s, spectaculair zal het zeker niet zijn.”

De openbare verkoop van de inboedel van KSV Roeselare wordt aangekondigd. Ook twee roestige containers zijn dus blijkbaar te koop.

Het voetbal in eerste nationale – de reeks waar KSV Roeselare normaliter dit seizoen zou spelen – ligt net als het andere amateurvoetbal stil, maar op Schiervelde was er toch wat beweging. Een fotograaf ging er de inboedel kieken en op de site openbareverkopen.be wordt al een veiling aangekondigd van het weinige hebben en (niet meer) houden van de club. “De veiling zal eerstdaags opgestart worden, een exact tijdstip speelde men mij nog niet door”, aldus de curator.

De ledboarding zou nog het meeste moeten opleveren.
De ledboarding zou nog het meeste moeten opleveren.

In negen foto’s wordt de inboedel van KSV Roeselare in beeld gebracht. Het gaat er onder meer om twee kinetafels, fitnesstoestellen, in een instructiebord, minidoeltjes… Maar ook om burelen, kasten, stoelen en een frigo-diepvries-combinatie. “Veel centen zal dat wellicht niet opleveren. Ik hoop wel dat de ledboarding toch wat in het geld in het laatje brengt. Ook een projectiescherm op de tribune is wel nog wat waard. Maar de totaalopbrengst zal niet groot zijn.”

Veilingdossiernummer 2040

KSV Roeselare was ook geen eigenaar van het stadion, dat hoort toe aan de stad Roeselare. Het business-gebouw is dan weer in handen van investeringsgroep De Vaal.

Alles wat op de foto's staat, van bekers, flessen drank, wat kledij en een gouden schoen: alles is te koop.
Alles wat op de foto’s staat, van bekers, flessen drank, wat kledij en een gouden schoen: alles is te koop.

Opmerkelijk is ook dat de bureautafels bedekt zijn met onder meer ook bekers en flessen drank. “Alles wat op de foto’s staat, kun je kopen. Dus wie interesse heeft in een beker van KSV Roeselare… In principe komt er ook nog een kijkdag.” Of die er daadwerkelijk komt in deze coronaperiode of als men op afspraak werkt, zal later moeten blijken.

Enkele minidoeltjes zullen ook wel een afnemer vinden.
Enkele minidoeltjes zullen ook wel een afnemer vinden.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.