beMatrix West-Vlaams laureaat Belgian Maker Award

Edwin Van der Vennet en Stefaan Decroos van beMatrix. © GF
Redactie KW

Het Roeselaarse beMatrix, producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, events en displays, werd verkozen als West-Vlaams laureaat voor de Belgian Maker Award.

Alle provinciale winnaars strijden op 13 juni in Deinze voor de prijs van nationaal laureaat. De provinciale jury was unaniem: “beMatrix betekent een meerwaarde voor de Belgische economie en tewerkstelling in België. Daarnaast kwamen ze heel positief uit de hoek in het kader van innovaties, winst, mooie export naar 63 landen, en onderscheidend op basis van hun interne waarden: respect, passion, together.” Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 140 werknemers en de ambitie is om in 2018 een geconsolideerde omzet van 40 miljoen euro te realiseren, met een productie van 140.000 kaders per jaar.

De CEO’s Stefaan Decroos en Edwin Van der Vennet getuigen trots: “Dat de jury vooral op basis van ons innovatief karakter en interne waarden ons deze erkenning heeft gegeven, is een signaal dat we op het juiste spoor zitten.” Eerder dit jaar werd beMatrix al bekroond met de prestigieuze ‘iF Design Award’ voor een led-tegel die in te bouwen is in hun aluminium modulair standenbouwsysteem en de European Business Award.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier