Belgium Chocolate Awards uitgereikt in Brugge

© MDWB
Redactie KW

Tijdens het chocoladecongres, dat afgelopen dagen in Brugge doorging, reikte het vakblad Chocolaterie opnieuw de Belgium Chocolate Awards uit.

Deze unieke trofee zet het vakmanschap van de Belgische chocolatier in de kijker en beloont de chocolatier met de origineelste creatie binnen het thema ‘ Best Praline’. Nieuw dit jaar was dat er ook een prijs werd toegekend voor beste filled chocolate bar. Dit jaar kreeg de organisatie 52 creaties uit België en Nederland toegestuurd. In de categorie Professionals ging de tweede plaats naar Pol De Schepper van Ter Groene Poorte in Brugge en de derde plaats naar Olivier Willems uit Oostende. Overigens kan het grote publiek vandaag en morgen in het Belfort ‘Bruges in Choc’ bezoeken en voluit proeven van de vele chocoladesoorten en pralines. Deze ochtend knipte het bestuur het openingslint door. De toegang is gratis.

(MDWB/foto MDWB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier