Beletteringsspecialist PubliX combineert artistiek talent met technische vaardigheden

Het bedrijfsgebouw ligt pal naast de N8. © GF
Redactie KW

Meer ruimte om te werken én om de resultaten ervan te laten zien. Dat heeft de verhuizing van Beveren-aan-de-IJzer naar het bedrijventerrein Fleterna in Oostvleteren als gevolg voor PubliX. Dat is het beletteringsbedrijf van Koen Wauters en Vanessa Wittebroodt.

Zaakvoerders Koen Wauters en Vanessa Wittebroodt runden hun zaak zestien jaar lang in de Alveringemse deelgemeente Beveren-aan-de IJzer, maar een acuut plaatsgebrek deed hen twee jaar geleden naar het nieuwe bedrijventerrein langs de Fleternalaan in Oostvleteren uitwijken.

“Wij zijn gespecialiseerd in belettering van wagens, panelen, lichtbakken, vlaggen, spandoeken en stoepborden”, zegt Koen Wauters. “Ook voor grote fotoprints, carwrapping en handgeschilderde letters en tekeningen kan men bij ons terecht. Dat laatste is een vrij unieke service.”

Verhuis was uitstekende zet

“De verhuizing naar het bedrijventerrein in Vleteren was een uitstekende zaak voor ons bedrijf”, vervolgt Vanessa Wittebroodt. “Wij hebben nu een veel groter atelier waar ook vrachtwagens en opleggers kunnen binnen rijden en de grote parking naast het bedrijfsgebouw, pal naast de N8, is eigenlijk een toonzaal in open lucht. Afgewerkte producten kunnen er immers perfect worden uitgestald.”

Zaakvoerder Koen Wauters studeerde aan het VTI, maar volgde ook vele jaren kunstacademie. “Deze job is het resultaat van beide opleidingen. En het artistieke aspect zorgt er voor dat ik mijn hoofd op tijd en stond kan leeg maken.”, zegt hij.

(AB)

Medewerker Wim doet aan carwrapping.
Medewerker Wim doet aan carwrapping.© AB

Zaakvoerders PubliX Vanessa Wittebroodt en Koen Wauters.
Zaakvoerders PubliX Vanessa Wittebroodt en Koen Wauters.© AB

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier