Vooral het segment Rubberversterking deed het goed, met een omzetgroei van 9,3 procent. In China boekte die afdeling een volumegroei van meer dan 13 procent. De business unit Staaldraadtoepassingen bleef stabiel, Specialty Businesses kende een daling van 4 procent en Bridon-Bekaert Ropes Group ging 6 procent vooruit.

Eind maart kondigde Bekaert aan dat het 281 banen wil schrappen in België. De fabriek in Moen zou daarbij sluiten omdat Bekaert de productie naar Tsjechië wil verhuizen. De informatie- en consultatiefase in het onderhandelingsproces met de vakbonden loopt nog. Er werken in België ruim 1.900 mensen voor Bekaert.

(BELGA)

Vooral het segment Rubberversterking deed het goed, met een omzetgroei van 9,3 procent. In China boekte die afdeling een volumegroei van meer dan 13 procent. De business unit Staaldraadtoepassingen bleef stabiel, Specialty Businesses kende een daling van 4 procent en Bridon-Bekaert Ropes Group ging 6 procent vooruit.Eind maart kondigde Bekaert aan dat het 281 banen wil schrappen in België. De fabriek in Moen zou daarbij sluiten omdat Bekaert de productie naar Tsjechië wil verhuizen. De informatie- en consultatiefase in het onderhandelingsproces met de vakbonden loopt nog. Er werken in België ruim 1.900 mensen voor Bekaert.(BELGA)