Wie volgt er Marthe op als nieuwe Klets Ambassadrice?

Wie wordt de opvolgster van Marthe Demeulemeester © jan_stragier;Jan Stragier Jan Stragier
Redactie KW

Brouwerij Bier en Karakter uit Moorslede gaat net als vorig jaar op zoek naar de Klets Ambassadrice om biertjes te verpersoonlijken. “We krijgen vaak de vraag wie de persoon is die op de Klets staat afgebeeld. Die vraag willen we graag beantwoorden door actief op zoek te gaan naar een ambassadrice.”

Marthe Demeulemeester uit Zwevezele werd begin dit jaar verkozen tot de eerste Klets Ambassadrice.

“Ondanks corona werd dit uiteindelijk een succesverhaal. Marthe mag zich nog tot 31 december Klets Ambassadrice noemen. Daarna geeft ze de fakkel door aan har opvolgster. We hopen dit jaar opnieuw een sterke kandidate te vinden en in ruil hiervoor krijgt ze een jaar lang gratis Klets-bier. Ze krijgt de kans om het bier mee te promoten op sociale media alsook onder de mensen”, aldus Miguel Borry van brouwerij Bier en Karakter.

De brouwerij is een artisanale brouwerij uit Moorslede, opgericht in 2012. Bier en Karakter is gevestigd op een brouwhoeve in Moorslede en heeft intussen verschillende speciaalbieren in haar gamma, waaronder Klets blond 8°, Sword 9°, Rex Artus 8,5° en Rex Artus Grand Prestige 9°.

Wie zich geroepen voelt om Klets Ambassadrice te worden kan contact opnemen via info@bierenkarakter.be of via de Facebookpagina van Kletsbier. Kandidaten kunnen hun kandidatuur tot 20 december indienen. (BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.