https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

West-Vlaamse Ocular sleept internationale awards in de wacht

© (Foto GF)
Redactie KW

Zwevezeels technologiebedrijf Ocular valt twee keer in de prijzen op de internationale World Exhibition Stand Awards met een interactieve beursstand die ze ontwierpen voor Van Marcke op Batibouw 2020.

Badkamerspecialist Van Marcke klopte bij Ocular aan voor het ontwerp van een beursstand waar beleving primeert, standenbouwer Creaplan was verantwoordelijk voor de uitvoering. Elke bezoeker kon het assortiment van Van Marcke zelf al doende ontdekken dankzij verschillende technologische integraties. Een interactieve installatie die ook bij de jury van de World Exhibition Stand Awards (de WESA’s) in de smaak viel.

Platinum in de categorie ‘Best Use of Technology’

De awards bekronen jaarlijks het beste werk wereldwijd op vlak van standenbouw, nieuwe innovaties en digitale ervaringen. Onder meer Philips, Microsoft, Google en Huawei mochten afgelopen jaren al een award in ontvangst nemen en nu hoort Ocular dus ook thuis in die rij. De beursstand won platinum in de categorie ‘Best Use of Technology’ en goud in de categorie ‘Best Stand at a Property or Construction Event’.

“Bij Ocular creëren we interactieve belevingen voor bezoekers van onze klanten. Sinds kort merken we dat beurzen opnieuw razend populair zijn en dat zien we ook in de aanvragen die we ontvangen. Het grote verschil bij vroeger is dat de digitale versnelling duidelijk aan de gang is en dat technologie een onmisbaar onderdeel geworden is van de fysieke beursstand. Meer en meer bedrijven zetten in op een hybride aanpak en maken optimaal gebruik van technologie om live-ervaringen te combineren met het virtuele aspect. Daarin ondersteunen we maar al te graag en dus is deze wereldwijde erkenning in de categorie ‘Best Use of Technology’ een mooie bekroning van ons werk”, aldus Nicolas Vanden Avenne, CEO van Ocular.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.