Vind het perfecte Valentijnscadeau met de online gift finder van K in Kortrijk

©Hannes Otté (Foto GF)
©Hannes Otté (Foto GF)
Redactie KW

Vanaf 25 januari kan je op www.valentijnskado.be het perfecte cadeau vinden voor jouw geliefde. Aan de hand van enkele vragen komt de gift finder met gepersonaliseerde suggesties op de proppen.

De gift finder is ook beschikbaar door een Messenger-bericht te sturen naar de Facebookpagina van K in Kortrijk. Vorig jaar lanceerde K in Kortrijk deze actie een eerste keer. Dankzij het grote succes wordt de actie dit jaar herhaald. Uiteraard zijn er voor deze editie nieuwe producten toegevoegd.

“Onze winkeliers hebben zo’n uitgebreid aanbod. Kledij, lingerie, juwelen, verzorgingsproducten, … maar ook unieke verzamelstukken van Disney en speciaal versierde donuts”, vertelt Gaëlle Verlinde, Marketing Manager K in Kortrijk. “Dankzij onze gift finder hoef je niet alle winkels af te lopen, maar kan je gemakkelijk een keuze maken op voorhand.”

 ©Hannes Otté (Foto GF)
©Hannes Otté (Foto GF)

Aan de hand van enkele vragen verzamelt de gift finder informatie over de persoon die je wil verrassen. Van “Mag het een romantisch cadeau zijn?” tot “Hoeveel centjes wil je aan jouw geliefde spenderen?”. Op basis van de antwoorden die je geeft, krijg je suggesties te zien die perfect aansluiten bij de stijl en interesses van jouw geliefde.

Je kan de gift finder raadplegen vanaf 25 januari 2021 t.e.m. 14 februari 2021 via www.valentijnskado.be of door een Messenger-bericht te sturen naar de Facebookpagina van K in Kortrijk.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.