Twaalf Poperingse bedrijven samen naar de Bedrijvencontactdagen

© MD
Andres Hollebeke
Andres Hollebeke Medewerker KW

Op woensdag 27 april en donderdag 28 april vinden naar tweejaarlijkse traditie de Bedrijvencontactdagen plaats in XPO Kortrijk.

“Het is waarschijnlijk de grootste B2B beurs van het land en focust op het fysiek samenbrengen van ondernemingen en ondernemers, op het blootleggen van onderlinge business opportuniteiten en het stimuleren van ondernemerschap. Méér dan 600 bedrijven-exposanten zullen er hun nieuwste producten, diensten en strategieën voorstellen, om zo samen nieuwe opportuniteiten en samenwerkingen te realiseren”, zegt Pieter Verdonck van de Watouse brouwerij St.-Bernardus.

Deze editie brengt ook een primeur met zich mee, althans wat de Poperingse bedrijven betreft. Voor het eerst bundelen een aantal Poperingse bedrijven de krachten en zullen ze zich gezamenlijk presenteren op het Poperinge-plein onder de noemer ‘De Stand van het Goede Leven‘.

Op deze manier wensen de deelnemende bedrijven zich niet enkel te profileren als een alleenstaande entiteit maar ook als een stad die bruist van ondernemerschap en dynamiek. De Stad Poperinge en het Provense bedrijf Extremis van Dirk Wynants ondersteunen eveneens het initiatief.

De deelnemende bedrijven zijn: Lovanhop, Soenen Verzekeringen, Janox, Tende Vandenberghe, Yelba, Unitron, Made in Inox, Page Electronica, Vulsteke & Verbeke, Polybad, MVE en St.Bernardus.

Praktisch

De Bedrijvencontactdagen vinden plaats op woensdag 27 april en donderdag 28 april, telkens van 14 tot 21 uur. Stand: 4278. Locatie: XPO Kortrijk, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

(AHP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier