TuinXpo stelt editie jaartje uit tot 2022

Met een mooi aanbod aan exposanten en een gezonde interesse van bezoekers was het team volledig klaar om met veel goesting van TuinXpo 2021 opnieuw een succes te maken.

© (Foto BELGA)
© (Foto BELGA)

“Praktisch kon en mocht TuinXpo opgezet worden volgens het handelsprotocol. Echter, gezien de actuele maatregelen, die o.a. inzetten op het beperken van onderlinge contacten, gaf een groot deel van de exposanten én bezoekers aan dat ze tegen deze achtergrond bij voorkeur de beurs uitgesteld zagen naar een latere datum”, klinkt het bij Exhibition Manager Peter Vanbrackel.

“Wij wensen het verzoek van beide doelgroepen – exposanten én bezoekers – uiteraard te respecteren en hebben daarom beslist om TuinXpo uit te stellen. Het volledige opzet van de beurs blijft behouden, alle engagementen en randmanifestaties worden intact neergezet – enkel de datum wijzigt naar vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022.”

“Het TuinXpo-team is optimistisch over de toekomst: we willen de extra tijd graag gebruiken om de editie 2022 nóg sterker neer te zetten zodat de exposanten in maart 2022 opnieuw fantastische business kunnen doen en wij hen de kwaliteit en return kunnen bieden die zij van ons gewoon zijn!”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.