Trampolinepark Jumplay lonkt naar heropening

Francis Goethals van het trampoline- en speelpark Jumplay snakt naar de volledige heropening van zijn zaak.© (Foto Peter Maenhoudt)
Francis Goethals van het trampoline- en speelpark Jumplay snakt naar de volledige heropening van zijn zaak.© (Foto Peter Maenhoudt)
Redactie KW

Na een coronaperiode waarin vrijwel alleen gewandeld en gefietst kon worden, kijken veel mensen uit naar andere manieren van ontspanning. Zoals een bezoekje aan een trampolinepark bijvoorbeeld. Francis Goethals van Jumplay in sportcomplex Ghistelehof kan niet wachten om vanaf 9 juni opnieuw te openen. “De goesting bij veel klanten is érg groot.”

“Na zeven maanden te moeten sluiten, is het een understatement te zeggen dat ik héél content ben straks weer klanten te mogen ontvangen”, begint Francis. “Akkoord: juni, juli en augustus zijn voor ons als indoorattractie eigenlijk minder drukke maanden. In de zomermaanden kiezen mensen gewoonlijk eerder voor een buitenactiviteit. Alhoewel. Ik kondigde op Facebook een heropeningsactie aan met gratis tickets. Zonder het bericht te promoten, bereikte ik in een mum van tijd meer dan 14.000 mensen. Met meer dan 230 reacties en 165 deelacties ben ik nu al ontzettend blij.”

Veel reservaties

“De reservaties voor verjaardagsfeestjes in bubbels van tien personen beginnen ook zeer vlot binnen te lopen, net als de sportdagen op het einde van het schooljaar waarbij ook andere sporten in Ghistelehof kunnen beoefend worden”, vervolgt Francis. “En ook de zomersportkampen Sport4Kids, waarbij kinderen kunnen padellen, tennissen, dansen, omnisporten en uiteraard trampolinespringen, kent veel weerklank. Kortom: de honger om te jumpen, is groot.”

Om alles coronaveilig te laten verlopen, moet Jumplay zich aan een aantal maatregelen houden. “Zo is de maximale bezetting tot de helft beperkt. Ons kleuterpark mag maximaal 25 kinderen per uur ontvangen, onze grote ‘jumpground’ is er voor 40 personen per uur. In normale tijden is die capaciteit dubbel zo groot, maar hiermee kunnen we absoluut werken. De afgelopen maanden hebben we wat opknapwerken en ook een grote opkuis gedaan. We zijn dus klaar voor de heropening.” (TVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier