Supermarktketen Albert Heijn kondigt openingsdatum voor nieuw filiaal in Veurne aan

Het nieuwe filiaal van Albert Heijn zal worden ingericht volgens het bekende AH-concept. © (Foto MVQ)
Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

De nieuwe vestiging van de grootste Nederlandse supermarktketen Albert Heijn in Veurne zou eind maart 2022 de deuren openen. Om dat aan te kondigen triggert het management via Instagram met een berichtje ‘Nog e bitje geduld. We zien doa ollichte wi!’

De keuze om Veurne toe te voegen aan de lijst met al 25 eigen filialen en 35 franchisewinkels ligt voor de hand: Veurne is een stad in volle expansie en de strategische ligging is een sterke troef. Het College van Burgemeester en Schepenen in Veurne gaf dan ook graag groen licht én leverde vlot een vergunning af. Volgens AH-woordvoerder Ann Maes zit de planning en de werken op schema. “Als alles verder loopt zoals gepland kunnen we eind maart de deuren openen.”

“De winkeloppervlakte zal 1.500 m² bedragen en de winkel zal worden ingericht volgens ons bekende AH-concept. Met een ruim aanbod verse groenten en fruit, bloemen en planten, een mooie selectie kant-en-klare verse maaltijden en salades, een bakkerij- en slagerijafdeling, een ruim zuivel- en drankenaanbod… Naast de klassieke kassa’s zullen klanten ook makkelijk en snel zelf hun producten kunnen scannen. En de winkel zal ook 7/7 open zijn!”

Albert Heijn draagt ook bij aan de tewerkstelling in de regio, want er zullen een 40-tal werknemers aan de slag kunnen. Met dit nieuwe AH-filiaal in Veurne zet de supermarktketen een volgende stap in het streefdoel naar 100 vestigingen in ons land.De hoofdingang zal zich in de Koksijdestraat 8 bevinden. Er is ruime parkeergelegenheid en fietsenstallingen.

Meer info op www.ahveurne.be waar ook de vacatures worden aangeboden.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.