Supermarkt Proxy opent de deuren

© (Foto LB)
Redactie KW

Donderdagavond was het D-Day voor supermarkt Proxy. De supermarkt opende de deuren om 18 uur in de Gentstraat 13 op de plaats waar Aldi op 11 mei 2019 de locatie verliet om te verhuizen naar Ardooie.

Ruim twee jaar later herleeft de site met de komst van Proxy. De supermarkt, afhankelijk van Delhaize, profileert zich als een buurtsupermarkt die op alle domeinen inspeelt op de behoefte van de consument. Vers brood en gebak, een slagerij, klaargemaakte schotels, een uitgebreid assortiment wijnen zijn er te vinden naast duizenden andere producten.

De zaakvoerders zijn Gauthier Vanweehaeghe en Veerle Croubels (rechts op de foto). Zij runnen nog een Proxy in Olsene. Beiden staan al 20 jaar in het vak en kennen als geen ander het klappen van de zweep. Gerante is Marlies Vanoverbeke uit Dentergem (links op de foto). Proxy telt zes medewerkers en drie slagers die dagdagelijks de klanten zullen bedienen.

De supermarkt is open van maandag tot zaterdag van 8 tot 19 uur. Op zon- en feestdagen eveneens van 8 tot 19 uur. Proxy is wel op donderdag gesloten. (LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier