Partena Professional opent nieuw filiaal in Roeselare

We zien Thomas Roygens, Marian de Bie, Natacha Vanoverbeke, Jean-Claude Cappelle en Ine Demets. © NC
Redactie KW

Op vrijdag 1 oktober wordt het nieuwe filiaal van Partena Professional officieel ingehuldigd. Dit bedrijf is een bekende naam in de ondernemerswereld. Met hun nieuwe locatie in de Hoogleedsesteenweg te Roeselare zetten ze een belangrijke stap in de commerciële richting.

Partena Professional is al jarenlang een begrip bij ondernemers, met 28 kantoren over heel België en 1800 medewerkers die ten dienste staan van hun klanten. “Ons klantenportaal staat ter beschikking van zo’n 81 000 ondernemingen en 135 000 zelfstandigen die beroep doen op onze expertise als ondernemingsloket, sociaal verzekeringsfonds en sociaal secretariaat”, aldus coördinator voor Vlaanderen Marian De Bie. “De visie van Partena Professional is het initiatief tot succesvol ondernemen, concretiseren en aanmoedigen,” aldus ondernemen met ondernemers. Al enige jaren constateren we in de B2B dienstensector een evolutie naar regionale kantoren, aangevuld met commerciële kantoren. Partena Professional wil in die zin mee evolueren met de markt, startende in de regio Roeselare. Het kerndoel voor deze commerciële locatie is dat het zo goed mogelijk bereikbaar moet zijn voor onze klanten. We hebben op verschillende vlakken veel potentieel in deze regio en zo willen we ook nauw in contact staan met andere bedrijven om waardevolle samenwerkingen op te bouwen.”

“Mensen die ervan dromen om hun eigen zaak op te starten, zelfstandigen die hun zaak wensen uit te breiden of diegene die van plan zijn om personeel aan te werven zijn welkom in ons nieuw kantoor in de Hoogleedsesteenweg te Roeselare. Dit kantoor is een erg belangrijke stap om zo meer ondernemingen en zelfstandige ondernemers op de goede weg te helpen. Met een multidisciplinair team van experten, uit onze verschillende diensten, zijn we tijdens de openingsuren aanwezig om klanten en prospecten te ontvangen in een ruime en nette omgeving. Alles draait erom om hen gelukkig te maken, oplossingen aan te reiken en waar nodig zo goed mogelijk te ondersteunen. Naast het fysieke klantencontact zetten we ook heel sterk in op onze digitale connectie met de klanten.”

Partena Professional, Hoogleedsesteenweg 308, 8800 Roeselare. Meer informatie via: https://www.partena-professional.be/nl

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier