Nieuwe quadwinkel 1 Store in Wingene

In de nieuwe zaak zijn er heel wat verschillende voertuigen terug te vinden. © NS
Redactie KW

Langs de Beernemsteenweg 77 in Wingene kan je 1 Store vinden. Een nieuwe winkel met toonzaal voor de aankoop van elektrische scooters, motorscooters, steps en quads. Wim Yde is de zaakvoerder.

“1 Store is al geruime tijd actief binnen de quadwereld”, vertelt zaakvoerder Wim Yde. “Ik heb al enige ervaring binnen de sector en ik wilde werken aan een soort uitbreiding. Naast de lokale verkoop van vrijetijdsvoertuigen van diverse handelsmerken neem ik voortaan ook de taak op mij om Segway Powersports te verdelen in België en Luxemburg. In ieder land is een ervaren en deskundig distributeur voor Segway Powersports producten aangesteld. Men kan voortaan rechtstreeks bij mij terecht in de nieuwe quadwinkel.”

Uitgebreid gamma

“In de toonzaal zijn er quads en buggy’s, elektrische scooters, motorscooters en elektrische steps terug te vinden. Het gamma over dergelijke voertuigen is dan ook heel erg uitgebreid. De voertuigen kennen heel wat voordelen. De chauffeur hoeft over geen rijbewijs te beschikken. De voertuigen doen dienst om een hobby uit te oefenen maar doen tevens ook dienst op professioneel gebied. Landbouwers, uitbaters van een camping en gemeentelijke of openbare diensten kopen vaak een quad aan. Elektrische scooters doen het dan goed bij zaken die pizza’s aan huis bezorgen en de elektrische steps zie je meer en meer bij de jeugd. Het publiek die interesse toont in de producten is heel uitgebreid. Vanaf deze maand kwam er een werkplaats en voorraadruimte bij, gevestigd achter de winkel. De nodige onderdelen kunnen er gestockeerd worden en een technicus kan herstellingen uitvoeren in de werkplaats.”

Proefrijden kan altijd na afspraak. De winkel is vrij open op zaterdag van 10 tot 18 uur en op andere dagen na afspraak. info@1store.be – 0478 51 74 41.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier