Nieuwe kantoorgebouwen voor Adifo

Met het leggen van de eerste steen van zijn nieuw gebouw begint ADIFI aan een nieuwe bladzijde in de geschiedenis van het bedrijf.© (Foto LV)
Met het leggen van de eerste steen van zijn nieuw gebouw begint ADIFI aan een nieuwe bladzijde in de geschiedenis van het bedrijf.© (Foto LV)
Redactie KW

Om z’n plaats op de wereldmarkt nog te verbeteren, bouwt Adifo een nieuw kantoorgebouw langs de Industrielaan. “We willen een professionele en inspirerende omgeving creëren voor onze medewerkers, waarbij we ook onze klanten optimaal kunnen ontvangen”, klinkt het. In het voorjaar van 2022 moet het complex klaar zijn.

De firma Adifo, die zich toespitst op ondersteunende software voor producenten van dierlijke en menselijke voeding, is een van die bedrijven die Maldegem ook in het buitenland naambekendheid bezorgt. Het bedrijf werd opgericht in 1974. Adifo verhuisde al vlug van een privéwoning naar de nieuwe kantoren in de Industrielaan.

De wereld van de software heeft de afgelopen decennia een ongelofelijke groei gekend. Adifo heeft door te blijven investeren in de toekomst zich in die branche kunnen handhaven. Er werken nu meer dan 100 mensen in Maldegem en met de verkooppunten in alle hoeken van de wereld kan Adifo op de inzet van meer dan 150 personeelsleden rekenen.

“Als wij verder willen groeien in de markt, moeten wij ervoor zorgen dat ons personeel steeds in de meest ideale omstandigheden kan werken en dat wij ons klanten in ons eigen bedrijf kunnen ontvangen. Daarom hebben wij beslist om ons bedrijf uit te breiden. Met het architectenbureau Aiko uit Maldegem en het Bouwbedrijf Vandenbussche uit Aalter hebben wij de plannen uitgewerkt voor een nieuwbouw die aan alle eisen en comfort van een bedrijf met toekomst voldoet. Wij hopen in het voorjaar van 2022 onze intrek in onze nieuwe gebouwen te kunnen nemen”, aldus ceo Gerard Marneth tijdens de eerstesteenlegging van het nieuwe gebouw. (LV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier