Nieuw massagesalon in de Leegtestraat in Oostkamp: lerares Natasja opent Massasja

Jaron, Guy en Ayko Havelaerts en vooraan zittend Natasja De Witte. © GST
Redactie KW

In haar woning in de Leegtestraat 76A opende Natasja De Witte haar massagestudio, Massasja. Ze zorgt er met een relaxerende massage en lichaamsbehandeling voor dat lichaam en geest weer in balans gebracht worden.

Natasja (45) is gehuwd met Guy Haverlaerts (45) en mama van Jaron (19) en Ayko (17). Als leerkracht secundair onderwijs staat ze in voor het welbevinden van haar leerlingen, wat ze met volle overgave en passie doet. “Ontspanning vinden in ons drukke leven staat meestal op een laag pitje daarom heb ik mij toegelegd op een cursus lichaamsmassage en voetzoolmassage. Tijdens een ontspannende lichaamsmassage in een warme huiselijke sfeer wordt je volledige lichaam van kop tot teen gemasseerd door warme, knedende en zachte handen. Spanning wordt vrijgemaakt en energie komt in beweging”, vertelt ze.

“Geniet van ontspannende massage in een warme huiselijke sfeer”

Via een vriendin kreeg Natasja de smaak voor massage te pakken. “Ik zocht al lang tevergeefs naar een activiteit om er naast mijn schoolwerk bij te doen. Tot ik zelf twee jaar geleden bij een vriendin aan de lijve mocht ondervinden hoe relaxerend een massage kan zijn.”

Holistische filosofie

Tijdens de massage wordt gewerkt met kwalitatieve oliën van Sjankara. Fairtrade is voor Sjankara belangrijk. De producenten beloven er streng op toe te zien dat bij de productie van de grondstoffen de sociale wetten van het land gerespecteerd worden. Waar mogelijk kiest Sjankara voor etherische olie uit ecologische teelt. De firma werkt vanuit een holistische filosofie: een onverbreekbaar verband tussen respect voor hun producten, de mensen die ze produceren en ermee werken. De massageolies zijn op maat van de cliënt. Voor het gezicht gebruikt Natasja rozenhuidolie, die is rimpelwerend en stimuleert weefselherstel bij huidproblemen.

De massagestudio in nu nog ondergebracht in een kamer op de bovenverdieping van hun woning maar binnen een paar weken zullen de werken voor een afzonderlijke massagestudio afgerond zijn. Tot die tijd moet er toch wel enige privacy opgeofferd worden als er klanten zijn. “De rest van mijn gezin moet dan stil zijn. Maar dat is binnenkort voorbij”, besluit Natasja. (GST)

Meer info: www.massasja.be of telefonisch 0479 36 79 83.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier