Laura Dewyse zorgt voor gespecialiseerde voetverzorging in Staden

Laura Dewyse staat in voor gespecialiseerde voetverzorging aan huis. (foto JCR) © JOKE COUVREUR
Redactie KW

Laura Dewyse (24) startte onlangs ‘Gespecialiseerde Voetverzorging Laura’ op. Laura komt aan huis voor zowel gewone voetverzorging als voor het aanpakken van voetproblemen. “Ik wou ooit eens starten als pedicure”, vertelt Laura.

“Na het overlijden van mijn vader ben ik tot de overtuiging gekomen dat je moet doen wat je wil doen. Ik werk als psychiatrisch verpleegkundige in het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt. Een collega-verpleegkundige die in het ziekenhuis ook als pedicure werkt, raadde me ook aan om de stap te zetten.”

Voorlopig enkel aan huis

“Ik volgde een jaar opleiding in Brugge. Nadien kon ik meteen als pedicure aan de slag in het ziekenhuis. Mijn collega-verpleegkundige was er tot dusver immers de enige die er voor de voetverzorging instond. Sinds juli ben ik in bijberoep ook buiten het ziekenhuis actief.”

“Momenteel werk ik enkel aan huis omdat ik thuis nog de plaats niet heb om er een praktijk in te richten.”

“Mensen kunnen bij mij terecht voor gespecialiseerde voetverzorging. Dat varieert van een gewone voetverzorging tot het aanpakken van alle mogelijke problemen zoals bijvoorbeeld kloven, eksterogen en ingegroeide teennagels. Voor een volledige voetverzorging van drie kwartier met alles erop en eraan reken ik 30 euro aan.”

“Ik beperk mijn actieradius ook niet tot één bepaald gebied. Naast Staden, Houthulst en Roeselare doe ik ook Tielt aan omdat ik er in het ziekenhuis werk. Ik ben zelfs al eens tot in Brugge gereden om de voeten van een familielid te verzorgen.”

Een afspraak boeken kan via 0492 50 26 82, laura.dewyse@hotmail.be of via de Facebookpagina Laura – Gespecialiseerde Voetverzorging.

(BCH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.