Keurslager Decock opnieuw ambassadeur

“We kennen bijna al onze klanten bij de voornaam”, vertellen Lindsay en Wouter. (foto DM)
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

Voor de vierde keer ging Ondernemerscentra West-Vlaanderen (OC West) in de campagne ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’ op zoek naar plaatselijke ambassadeurs. Voor Knokke-Heist werd keurslager Wouter Decock voor het tweede opeenvolgende jaar verkozen tot lokale ambassadeur.

“Dit is een titel die we met fierheid dragen. Dit geeft aan ons werk een enorme voldoening”, weet echtgenote Lindsay Masson. Wouter Decock nam in 2012 de keurslagerij van zijn vader Gabriël over. “Ik denk dat onze klantvriendelijkheid en vooral de verhouding prijs-kwaliteit de doorslag in ons voordeel gaf. We beschikken over een ploeg van tien bijzonder enthousiaste personeelsleden. Toch houden we aan een persoonlijke touch. We staan steeds open voor een babbeltje. Er staat altijd iemand van ons in de winkel: of Lindsay of ikzelf. We kennen bijna al onze klanten bij de voornaam.”

“We zijn geliefd voor onze BBQ, traiteurgerechten en witte en zwarte pensen. Onze klanten vinden hier een huis van vertrouwen. In onze slagerij werken we uitsluitend met streekproducten. Hier vindt men geen vlees dat ingevoerd wordt uit het buitenland. Ons vlees is supervers. In Lichtervelde kweken we zelf runderen op de boerderij van mijn ouders. Ons vers varkensvlees komt van een Oost-Vlaamse handelaar met wie we al jarenlang in vertrouwen samenwerken.”

Automatenbox

Keurslager Decock is aan het Alfred Verweeplein 2 gelegen. Online kan men 24 op 24 uur bestellen. “Klanten die hier door een of andere reden niet tijdig geraken, kunnen hun bestelling telefonisch doorgeven. Wij deponeren de bestelling in een automatenbox waar men eender wanneer de boodschap kan afhalen.” (DM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.