Keno Depuis heeft nieuw bedrijf in aanhangwagens

Keno Depuis, samen met Tiene en de kinderen Milan en Seppe.©FODI
Keno Depuis, samen met Tiene en de kinderen Milan en Seppe.©FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Sinds enkele weken wonen Keno en Tiene Depuis-Vandekerckhove in Bouwke 27 in Ingelmunster, waar ook hun bedrijf van aanhangwagens is gevestigd.

Keno (30) werkte vijf jaar in het industrieel onderhoud. “Ik heb al altijd een passie gehad voor aanhangwagens. Van één kwamen er twee, dan drie. Zo is dat gegroeid. Ik begon met de verkoop en verhuur in de Oostrozebekestraat. Daarna verhuisden we naar de locatie Vanacker in de Bruggestraat”, vertelt Keno. “Ik zocht echter een pand om te kopen. Eerst dachten Tiene en ik van een bestaand gebouw aan te kopen. Uiteindelijk zetten we onze handtekening onder deze nieuwbouw in Bouwke 27, een zijstraat van de Meulebekestraat.” Op dezelfde locatie heeft Tiene (27) haar hondentrimsalon.

Aanhangwagens

“In mijn bedrijf kan je terecht voor nieuwe en tweedehandse aanhangwagens. Je bent ook welkom voor kleine constructies, opbouw, keuring en herstelling. Het belangrijkste zijn de aan- en verkoop, herstelling en verhuur. Door corona is de verhuur wat stilgevallen. Van zodra de rallycross weer mag starten, zal de verhuur ook opnieuw stijgen”, aldus Keno. “Rallyliefhebbers die maar enkele keren per jaar aan een rally deelnemen, kopen geen aanhangwagen, maar komen er één huren. Hier staan ook aanhangwagens die ik meegeef met cliënteel, wanneer ze met een defecte aanhangwagen binnen komen. Goede service is heel belangrijk en daar focus ik mij op.”

“Ik bezit voornamelijk geremde aanhangwagens en verkoop dus vooral aanhangwagens van boven de 750 kg. Daarnaast heb ik ook een beperkt aantal kleine aanhangwagens om bijvoorbeeld naar het containerpark te rijden. Grotere aannemers met bijvoorbeeld vijftien aanhangwagens vragen ook mijn hulp. Ik haal de aanhangwagen op, herstel die of ga ermee naar de keuring, breng de aanhangwagen terug naar het bedrijf. Ik zorg ervoor dat mijn cliënteel vlug geholpen wordt, wanneer er zich een probleem voordoet.”

Gezinsdag

Keno en Tiene, de ouders van Milan en Seppe, voelen zich al thuis op hun nieuwe locatie. “Onze vestiging is niet langs de grote baan gelegen, maar op het einde van de nieuwe industriezone Bouwke”, legt Keno uit, die nog even stilstaat bij de lockdown en corona.

“Naar verkoop toe was het niet altijd gemakkelijk omdat je bijna niemand mocht zien. Er waren ook een tijdje problemen met de levering. In Nederland en Frankrijk lagen de producties stil of waren de grenzen gesloten, maar dat komt terug langzaam op gang. Met uitzondering van de zondag, want dat is voor mij dé gezinsdag bij uitstek, ben ik actief in mijn zaak. Al gebeurt het wel eens dat ik toch nog wat administratie doe”, besluit Keno.

Keno Depuis, Bouwke 27: nieuwe en tweedehandse aanhangwagens, alle herstellingen van alle merken. Info: 0494 90 81 02 – mailto:info@aanhangwagensdepuis.behttp://www.aanhangwagensdepuis.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier