Kapster Ellen van Ongeval opent ‘Beautique by Ellen’

Ellen start een kapsalon langs de Fabiolalaan.© WO
Ellen start een kapsalon langs de Fabiolalaan.© WO
Redactie KW

Ellen Van Ongeval opende in de Fabiolalaan 32 in Menen haar kapperszaak ‘Beautique by Ellen’.

Ellen Van Ongeval (33) was nog maar net met een eigen kapsalon in Kuurne begonnen, toen ze verliefd werd op Christoff Deprez uit Menen. Na drie jaar besloot ze om de liefde te volgen en zich in de Fabiolalaan 32 in Menen te vestigen. “Christoff heeft twee kinderen, Luïz en Rafaël, die in Geluwe school lopen. Het werd voor mij te lastig om voortdurend over en weer te rijden en dus gingen we in Menen op zoek naar een woning met handelsruimte.”

Ellen Van Ongeval is geen onbekende in Menen. “Ik knipte acht jaar lang klanten op Ons Dorp bij kapper Rudi. Heel wat mensen kennen me nog van toen en zijn blij dat ik nu naar Menen terugkeer.”

Race tegen de tijd

Ellen maakte van de derde lockdown gebruik om kapsalon ‘Beautique by Ellen’ klaar te stomen tegen de heropening van de contactberoepen. “Het was een race tegen de tijd, maar het is ons nipt gelukt. De opening eerder deze week voelde aan als een eerste schooldag. Ik ben blij om opnieuw te beginnen.”

Beautique by Ellen is van dinsdag tot vrijdag open van 8.30 uur tot 18.30 uur, op donderdag is het salon ‘s avonds een uurtje langer open. Op zaterdag knipt Ellen van 7 tot 15 uur.

Op zondag en maandag is de kapperszaak gesloten. Dames, heren en kinderen kunnen een afspraak maken via de Facebookpagina Beautique by Ellen of telefonisch via 0498 50 15 64. (CBM)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.