Jolien Hallemeersch opent kledingzaak La Belle Fille

Jolien Hallemeersch. (foto BC)
Jolien Hallemeersch. (foto BC)
Redactie KW

In de Koning Albertstraat opent Jolien Hallemeersch La Belle Fille. “Het aanbod telt betaalbare, trendy kleding, schoenen en accessoires.”

Langs de Koning Albertstraat in Veldegem openen vandaag vrijdag de deuren van La Belle Fille. Het gezicht achter deze kledingzaak gespecialiseerd in dameskleding is Jolien Hallemeersch (24), afkomstig uit Lichtervelde. “In januari 2020 startte ik als nagelstyliste mijn eigen zaak, La Belle Fille. Omdat de eerste lockdown er al snel was en ik niet stil wou zitten, ben ik een webshop in dameskleding begonnen. Een kledingzaak was mijn grote droom en door corona zette ik dus de eerste stap in die richting. Ik ben klein begonnen maar de webshop begon steeds beter te draaien. Boven mijn nagelsalon konden klanten ook kleding passen op afspraak, maar dat was geen ideale situatie. Omdat de webshop zo’n succes werd, zijn mijn vriend en ik op zoek gegaan naar een pand. Dat vonden we hier in Veldegem, waar vroeger kapsalon Le Salon gevestigd was”, begint Jolien.

Jolien woont in de woning bij de zaak samen met Kiani Mombert en hun zoontje Miliano (1,5). Jolien baat de winkel uit in bijberoep. “La Belle Fille is open op maandag- en vrijdagnamiddag, zaterdag in de voor- en namiddag en op zondagvoormiddag. De stijl van de kleding, accessoires en schoenen is jong, hip en trendy. De prijzen variëren tussen 29 en 69 euro. Je kunt hier dus al een prachtige outfit scoren die betaalbaar is.”

Korting

In het openingsweekend van 5, 6 en 7 maart krijgt elke klant meteen 10 procent korting. “Wie zijn ticketje in onze speciaal daarvoor voorziene vaas deponeert, maakt bovendien kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen”, besluit Jolien. (BC)

www.labellefille.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.