Jennifer (30) opent kapsalon Imajening hairdesign in Kuurne

Jennifer Depoortere, zaakvoerster van kapsalon Imajening hairdesign.© BRU
Jennifer Depoortere, zaakvoerster van kapsalon Imajening hairdesign.© BRU
Redactie KW

Na tien jaar in loondienst te hebben gewerkt in een kapsalon in Harelbeke opende Jennifer Depoortere (30) onlangs haar eigen kapsalon in Kuurne. Voor Jennifer meteen een droom die in vervulling ging. “Mijn werk is ook mijn hobby.”

“Het vak leerde ik in het Sint-Theresia Instituut in Kortrijk”, zegt Jennifer. “Ook bij de werkgever waar ik tien jaar lang actief was, kon ik mij verder blijven vervolmaken. Dankzij de steun van mijn vader slaagde ik er uiteindelijk in om mijn droom te realiseren. Mijn kapsalon, dat gelegen is in het hartje van Kuurne, kreeg voor de opening een volledige make-over. Het werd volledig naar mijn eigen smaak heringericht.”

Risico

Aanvankelijk hoopte Jennifer wat vroeger haar kapperszaak te kunnen openen, maar daar staken de opgelegde coronamaatregelen een stokje voor. Op de dag dat de opening voorzien was, moesten de contactberoepen verplicht de deuren sluiten. Met wat vertraging kon Jennifer op 13 februari dan toch de deuren van haar nieuwe zaak openen.

“Ik besefte maar al te goed dat dergelijke investering doen tijdens deze coronacrisis een risico inhield”, vervolgt Jennifer. “Dit schrikte mij echter niet af, gezien ik van nature een optimist ben. Vrij snel na de opening wisten de eerste klanten de weg naar mijn zaak alvast te vinden, wat mij heel positief stemt.”

Bij Imajening hairdesign op Marktplein 14 kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht, dit echter na het maken van een afspraak. Het kapsalon is met uitzondering van zondag alle dagen geopend. Op woensdag wordt ook de mogelijkheid geboden om een kapbeurt aan huis te krijgen.

Meer info over Imajening hairdesign is terug te vinden op de Facebook- of Instagrampagina van de zaak of via 0497 68 99 84 – imajening.hairdesign@gmail.com.

(BRU)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.