Internationaal consultancybedrijf TriFinance opent kantoor in Roeselare

Het TriFinancekantoor in Roeselare.© GF
Het TriFinancekantoor in Roeselare.© GF
Redactie KW

Dertien vestigingen in binnen- en buitenland heeft de Nederlandse advisory onderneming TriFinance. Daar is sinds kort Roeselare bij.

De provincie West-Vlaanderen, die tot nog toe vanuit Gent werd bediend, krijgt een eigen kantoor wegens het stijgende aantal projecten daar. Als internationaal groeibedrijf zoekt TriFinance bovendien nauwere aansluiting met de regio omdat de grensstreek heel wat multinationals telt.

Loopbaanontwikkeling

Managing Director en Chief Operating Officer (MD/COO) Xavier Gabriëls: “Het steeds groeiende aantal projecten in West-Vlaanderen vraagt om een kantoor in de provincie. Net zoals we onze werking voor de provincies Antwerpen en Limburg in 2018 ontdubbelden door een kantoor te openen in Hasselt.”

“Ook de West-Vlaamse markt is sterk geïnteresseerd in onze combinatie van Transition & Support, pragmatische adviesverlening en Werving & Selectie. Het Roeselare-office biedt de mogelijkheid organisaties in de provincie nog beter te ondersteunen en mensen die voor hun verdere loopbaanontwikkeling op zoek zijn naar een purpose-driven organisatie met een unieke filosofie, te overtuigen van ons model.”

Tevreden medewerkers

TriFinance is met zijn achthonderd medewerkers actief in de Benelux en Duitsland. Voor zijn dienstverlening vertrekt de netwerkorganisatie van de mensen met wie ze werkt. Want een tevreden medewerker levert betere resultaten af en daar worden alle betrokkenen beter van. Dat levert ‘Economies of Motivation’ op.

“Dat we onze medewerkers als vertrekpunt van onze dienstverlening nemen, is zeker niet minder belangrijk bij de keuze voor een kantoor in Roeselare. Zelfstandig en flexibel kunnen werken in teamverband is de arbeidsorganisatie van de toekomst.”

“Door de mensen met wie we werken de mogelijkheid te geven dichter bij huis aan de slag te zijn, slaan we meerdere vliegen in één klap. Het verhoogt de tevredenheid van de medewerkers en maakt ons aantrekkelijker voor kandidaten. Dat komt finaal ook de klant ten goede”, aldus Xavier Gabriëls.

Finance, risk management en IT

TriFinance biedt een unieke combinatie van diensten, die Transition & Support, Advies, Recruitment & Selection, en Interim Management. Het doet operationele ondersteuning en pragmatische dienstverlening samengaan en helpt organisaties in hun operaties rond finance, risk management en IT. Achter elk van zijn project consultants staat een heel team en de oplossingen die ze samen met de klant vinden, helpen ze implementeren.

Het model van TriFinance past perfect in de steeds evoluerende economische context. Het sluit mooi aan bij de huidige tijd omdat het mensen helpt groeien zowel bij TriFinance zelf als bij zijn klanten, die zijn expertise gebruiken om voort te professionaliseren.

Met de opening van zijn kantoor in Roeselare zit TriFinance aan zijn dertiende vestiging verspreid over de Benelux en Duitsland. Voor België zijn dat: Antwerpen, Gent, Brussel, Louvain-la-Neuve, Hasselt en Roeselare.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten