Ieperse bedrijven verenigen zich op Bedrijvencontactdagen in Kortrijk

© EF
Redactie KW

Vandaag en morgen vinden in Kortrijk Xpo de Bedrijvencontactdagen plaats. Ieper is opnieuw aanwezig met het “Ieperplein” en 18 Ieperse bedrijven.

Stad Ieper neemt reeds voor de zesde keer deel aan deze B2B-beurs. De Ieperse ondernemers hebben een eigen stand waar ze zichzelf en hun bedrijf kunnen voorstellen en promoten. Anderen groeperen zich op de centrale ontmoetingsplaats: het ‘Ieperplein’, waar ze bij een hapje en een drankje kunnen netwerken. Schepen Desmadryl verwelkomde de Ieperse deelnemers en was fier om de stad ook op deze manier aan een ruimer publiek te kunnen voorstellen.

Samenbrengen loont

“Het samenbrengen van Ieperse bedrijven loont. Het zorgt ervoor dat bedrijfsleiders binnen een gemoedelijke sfeer elkaar leren kennen, gedachten en tips uitwisselen en samen werken aan dagdagelijkse problemen. De contactdagen zijn een platform voor elk type onderneming; starters en gevestigde waarden staan er zij aan zij”, aldus schepen Desmadryl.

Volgende ondernemingen nemen deel aan deze editie: BV Accountants BV, Color by Cherchye BV, Degels Metal, Dewilde Engineering NV, DP Promotions BV, Eeckhout Security, Garwig NV, Gent-Wevelgem NV, Impressionant Reclamebureau, Kantoor Huyghe BV – Alaska, K-Construction BV, Le Plat Pays, Leroy Breweries – Brouwerij Het Sas, Monserez Ieper NV, Robyn Verzekeringen, Stad Ieper, United Experts NV en Waterdoctor.

Je kan de Bedrijvencontactdagen op donderdag bezoeken in Kortrijk Xpo vanaf 13.30 tot 22.00 uur. 0477/412184 057/445846

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier