Icons Oostende vult etalage met ballet in maatkledij

© (Foto FRO)
Fons Roets
Fons Roets Medewerker KW

Guy Fontaine en Elsy Matthijssens baten aan de Leopold II-laan in Oostende, sinds drie jaar boutique Icons uit. De zaak is gespecialiseerd in maatkledij voor dames en heren. Er worden niet alleen kostuums verkocht. Als klant bij Icons word je van kop tot teen en volledig naar wens aangekleed.

Icons maakt kledij in kreukvrije stoffen, die bovendien water- en vuilafstotend is. Alle kledij zit bijzonder comfortabel en daarom kwam dit bijzonder initiatief met Junior Ballet Antwerp tot stand. Met een spectaculaire ballet- en dansdemonstratie in de etalage van Icons kwamen twee afgestudeerde dansers, Mata Diaz en Lucas Bierclair, gekleed in maatkledij van Icons, bewijzen hoe soepel en comfortabel je kan bewegen en dansen, Icons in Motion.

“Onze maatkledij, van schoen tot hemd en van kostuum tot trui, zowel voor dames als voor heren, is niet alleen comfortabel voor grote en kleine, lijvige en slanke personen, maar om een misverstand uit de wereld te helpen, kan ik ook garanderen dat onze comfortabele kleren best betaalbaar zijn en niet duurder zijn dan confectiekledij”, stelt Elsy Matthijssens, die zelf ook wat ervaring heeft op het balletpodium.

“Wij maken kledij op bestelling, volledig naar wens. Ik kan u verzekeren dat we best heel tevreden zijn met reacties van ons cliënteel. We staan borg voor kwaliteit en service. Probleem is dat onze maatkledij nog steeds met scheve ogen bekeken wordt, wegens zogezegd te duur. Via de balletoptredens in onze etalage proberen we Icons Nieuwpoort en Oostende in de belangstelling te zetten. Heel wat voorbijgangers blijven in elk geval kijken naar de verrassende dansdemonstratie in onze etalage.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier