Homarium uit Pittem en Plasticraft uit Oostende bundelen krachten voortaan in Roeselare onder nieuwe identiteit CRAFT

Populierstraat 73 wordt de nieuwe thuisbasis van het bedrijf. © gf
Redactie KW

Het gerenommeerde merk Homarium uit Pittem, marktleider op het gebied van leefsystemen voor schaaldieren, en Plasticraft uit Oostende, een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in high-end maatwerk in plexi, polycarbonaat, pvc en andere kunststoffen, trekken vanaf 2024 samen naar één pand in Roeselare. Ze introduceren er hun nieuwe identiteit: CRAFT – Unique Crafting Solutions. Homarium blijft zijn naam behouden maar kreeg een volledige nieuwe branding en gaat verder als een merk van CRAFT.

De verhuis naar Roeselare bood de ideale gelegenheid om een nieuwe, krachtige merkidentiteit te ontwikkelen. CRAFT is het resultaat van de indrukwekkende transformatie die Plasticraft en Homarium hebben doorgemaakt.

Nieuwe identiteit

Het voormalige Plasticraft heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van high-end maatwerk in plexi, polycarbonaat, pvc en andere kunststoffen waarbij een breed scala aan vaardigheden en expertise wordt toegepast om unieke oplossingen te creëren.

Met de nieuwe naam CRAFT wordt de nadruk gelegd op de unieke vaardigheden van het bedrijf in het craften van producten. Van plooien, lijmen, laseren, polijsten, boren en zagen van kunststoffen tot koeltechnieken voor schaaldieren (Homarium), elke klant krijgt een unieke oplossing voor hun uitdagingen!

Unieke oplossingen

“Met trots presenteren we CRAFT – Unique Crafting Solutions”, zegt Sam Declercq, algemeen manager van CRAFT. “Onze naamswijziging weerspiegelt onze uitgebreide vaardigheden en mogelijkheden.”

“Bij CRAFT staan we klaar om unieke oplossingen op maat te maken voor onze klanten. Ons hoogwaardig vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit blijven ongeëvenaard.”

Nieuwe thuisbasis

Jurgen Lamaire, zaakvoerder van Homarium, voegt eraan toe: “We zijn verheugd over deze nieuwe stap in onze samenwerking met CRAFT. Onze klanten kunnen blijven rekenen op dezelfde hoogwaardige producten en persoonlijke aandacht die ze van ons gewend zijn. Samen zullen we hun behoeften nog beter kunnen vervullen en op maat gemaakte oplossingen bieden.”

Populierstraat 73 in Roeselare wordt de nieuwe thuisbasis van het bedrijf. Een ruimte van maar liefst 3.500 vierkante meter, inclusief een indrukwekkende toonzaal van 300 vierkante meter. “Onze toegewijde ploeg van 18 hardwerkende medewerkers staat klaar om jou de perfecte service te bieden. Daarnaast hebben we 100 zonnepanelen geïnstalleerd om groene energie te voorzien.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier