Het Brugs Broodje opent extra zaak in Sint-Kruis

April Van Hoof (links) en haar team van Het Brugs Broodje in haar nieuwe vestiging. (foto Weymeis)© (Foto Weymeis)
April Van Hoof (links) en haar team van Het Brugs Broodje in haar nieuwe vestiging. (foto Weymeis)© (Foto Weymeis)
Redactie KW

Het is niet allemaal kommer en kwel in deze coronatijden. Sommige zaken breiden zelfs hun zaak uit, zoals April Van Hoof van Het Brugs Broodje die in een extra zaak start.

Het Brugs Broodje bestaat in augustus drie jaar en geniet in Sint-Jozef naam en faam. “Toen mijn oog toevallig op de leegstaande handelszaak aan de Julius Dhoogelaan 98 in Sint-Kruis viel, heb ik geen seconde getwijfeld om het pand te kopen”, aldus zaakvoerster April Van Hoof. “Het ligt in een rustige buurt en biedt ruim voldoende ruimte om voortaan vanuit het pand de bedrijven te bedienen die bij ons klant zijn.”

“We zijn op de hoogte dat in het Dampoortkwartier binnen afzienbare tijd belangrijke werken starten, maar dat schrikt ons niet af. Vanop onze nieuwe vestiging hebben we voldoende uitwegen”, aldus April. “Onze klanten kunnen, net als op Sint-Jozef, bij ons terecht voor belegde broodjes, pasta’s, salades, smoothies en soepen. Daarnaast hebben we in Sint-Kruis ons assortiment uitgebreid met brood, broodjes, koffiekoeken en gebak van Brood en Banket Lucas”, aldus de zaakvoerster. “Onze start in Sint-Kruis was alleszins een succes”, aldus April Van Hoof. “We zien de toekomst hoopvol tegemoet.” (CW)

Info: www.hetbrugsbroodje.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.