Gepersonaliseerde geschenken bij Ateljee Ma-Va in Tielt

(foto WME) © Wouter Meeus
Redactie KW

Wie Ma-Va zegt, denkt meteen aan de winkel in het Sint-Andriesziekenhuis, maar Ma-Va is meer dan dat. Moeder Kathy Maenhout (43) en dochter Shyla Vandenbrande (27) staan er aan het roer. Sedert kort zijn ze van start gegaan met Ateljee Ma-Va.

“Met Ateljee Ma-Va mikken we op een totaal geboorteconcept, maar dit gaat ook verder dan dat. Zo behoren gepersonaliseerde geschenken voor communie, doop, juf/meester…tot ons gamma”, vertelt Kathy Maenhout. Het idee voor Ateljee Ma-Va hoeft volgens de zaakvoerster niet ver gezocht te worden. “Shyla werd op 6 mei de trotse mama van een zoontje Leon. We speelden eerder al met het idee om iets met doopsuikers te gaan doen, maar sinds de zwangerschap van Shyla en ook door het coronavirus heeft ons idee meer vorm gekregen.”

Ook Ma-Va moest door het coronavirus anders uit de hoek komen. “Door onze ligging binnenin het ziekenhuis en de coronamaatregelen waaronder geen tot beperkt bezoek toegelaten was en er ook minder consultaties plaatsvonden, waren we op zoek naar andere mogelijke bronnen van inkomsten.”

Waaier

Zoals reeds gezegd heeft Ma-Va een uitgebreide waaier. “Iedereen die een kindje verwacht kan bij ons terecht. Dit gaat van grafisch ontwerp en drukwerk over borduren van knuffel, slabbetje… tot zwangerschap- en newbornfotografie. Ook willen we het aanbod uitbreiden voor doopselgeschenken, cadeautjes voor de juf/meester, communie… Iedereen mag ons de vraag stellen, dan bekijken we de mogelijkheden die we kunnen aanbieden. De waarden die wij hoog in het vaandel dragen, zijn een vlotte communicatie, luisteren naar de wensen van onze klant, stiptheid en een mooi concept afleveren.”

Hun ligging binnen het Sint-Andriesziekenhuis geeft het totaalconcept een surplus. “Ouders die bevallen in het Sint-Andriesziekenhuis kunnen alles gratis geleverd krijgen op de kamer. Dit is wel afhankelijk van het keuze drukwerk, maar op die manier kunnen de ouders samen volop genieten van hun kleine spruit.”

Info via ateljee@ma-va.be of op FB of Instagram. (KeMa)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier